Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Home » » Una vintena d'homes s'allarguen el penis

Una vintena d'homes s'allarguen el penis

Written By ÀgilServis on dilluns, 31 d’agost del 2015 | d’agost 31, 2015

Una vintena d'homes s'allarguen el penis 
cada any a Lleida.
Nació Digita.cat

La Clínica Sanza ofereix a la demarcació aquesta intervenció , que costa uns 4.000 euros

 , Lleida | Actualitzat el 31/08/2015 a les 11:30h
Fal·loplàstia. Aquest és el nom de l'operació d'allargament de penis a que es sotmeten una vintena d'homes lleidatans cada any. Aquesta intervenció és cada cop més habitual segons apunta al diari El Punt Avui el doctor Ignacio Sanza, de la Clínica Sanza, l'única que ofereix aquesta cirurgia a la demarcació.

En la conversa, Sanza destaca que els homes que volen allargar-se el penis estan molt acomplexats per la seva mida natural, i que el perfil del pacient és, normalment, el d'un home jove. La intervenció costa uns 4.000 euros i la Clínica Sanza en realitza dos al mes de mitjana al territori. En aquest sentit, el doctor Sanza també destaca que el resultat de l'operació es nota només quan el membre està en repòs, i que quan l'home té una erecció, la mida no varia de la que ja tenia. El doctor apunta que aquesta no és una intervenció fàcil, i que cal que el pacient passi dues vegades pel quiròfan.

El doctor també assegura al rotatiu que també es fan intervencions als genitals en casos en que al pacient li pengen molt o els té desiguals.
SHARE

About ÀgilServis