Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Home » » Competició FIRST LEGO League a la UAB

Competició FIRST LEGO League a la UAB

Written By ÀgilServis on dilluns, 21 de desembre del 2015 | de desembre 21, 2015

Competició FIRST LEGO League a la UAB
Comença la competició


Es tracta d'un torneig internacional amb l'objectiu de despertar l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia. Els pilars del programa són els valors que emfatitzen l’aprenentatge dels altres companys, la competició amistosa i la contribució a la societat. El repte d’enguany és en relació al fascinant món del medi ambient i de la gestió de residus. 
El torneig a la UAB compta amb el patrocini de l’Agència de Residus de Catalunya. El torneig FIRST LEGO League (FLL) enfrontarà fins a 16 equips d'entre 3 i 10 estudiants de 10 a 16 anys, que hauran de resoldre diferents desafiaments amb els seus robots LEGO. La jornada se celebrarà a l’Escola d’Enginyeria de la UAB al llarg de tot el matí del dissabte 13 de febrer. 
Els participants en el torneig dissenyaran, construiran i programaran robots utilitzant la tecnologia LEGO® MINDSTORMS®. La intenció és que els joves investiguin i resolguin desafiaments científics actuals, apliquin conceptes matemàtics i científics en la vida real, desenvolupin habilitats i competències com el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació, participin i es diverteixin en el torneig. 
El 1989 Dean Kamen, inventor i emprenedor, va fundar FIRST (For Inspiration and Recognition of Science and Technology), una fundació sense ànim de lucre amb la missió d'inspirar als joves l'interès per la ciència i la tecnologia a través de programes innovadors. El 1998 FIRST i LEGO Group van unir les seves forces per crear la FIRST LEGO League. Des de 2006 la competició està organitzada a Espanya per la Fundació Scientia, una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu la promoció de les vocacions científiques i tecnològiques a través dels valors de la innovació, la creativitat, el treball en equip i la resolució de problemes . 
L'activitat de la UAB està organitzada per l'Escola d'Enginyeria, amb el patrocini de l'Agència de Residus de Catalunya. Els Premis al Guanyador dels Tornejos Classificatoris FLL donaran accés a la Gran Final FLL Espanya que se celebrarà els dies 12 i 13 de març de 2016 a Girona. 
LLEIDA  
FLL Lleida 20/02/2016
Escola Politècnica Superior – UdL

  GIRONA 
FLL Girona 30/01 y 31/01/2016
Edifici Politècnica II. 
Campus Montilivi – UdG 

FLL Vic 20/2/2016
Escola Politècnica Superior – UVIC

TARRAGONA 
FLL Reus 6/02/2016
FiraReus 

BARCELONA
FLL Barcelona 27/02 y 28/02/2016
 Escola Salesians Horta 

FLL Barcelona 13/02/2016
Universitat Autònoma de Barcelona

FLL Barcelona 20/02/2016
Universitat Politècnica de Catalunya
SHARE

About ÀgilServis