Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Home » » Yuyee ha podido abrazar a sus hijos un rato

Yuyee ha podido abrazar a sus hijos un rato

Written By ÀgilServis on dimecres, 30 de desembre del 2015 | de desembre 30, 2015

 Yuyee ha podido abrazar a sus hijos un rato 
Frank Cuesta, més conegut com a Frank de la Jungla pel seu programa de televisió, ha explicat aquest dimarts una curiosa història relacionada amb el Barça i la seva dona, Yuyee Alissa, empresonada a Tailàndia per traficar amb 5 mil·ligrams de cocaïna, que al mercat tindrien un valor de 35 cèntims.

Segons explica Frank, alguns jugadors del Barça com Messi, Alves o l'entrenador Luis Enrique van interessar-se en el cas durant el Mundial de Clubs i es van posar en contacte amb una delegació de Tailàndia per tal que els fills de Yuyee poguessin veure la seva mare: "És un dia molt important perquè després de 564 dies per fi Yuyee ha pogut abraçar i fer un petó als seus fills. Sembla que Messi va ser el primer a demanar a la delegació què estava passant, i Alves va preguntar-los directament com podia ser que la Yuyee no pogués veure els seus fills".

Frank continua explicant que cada setmana deixaran que els nens vegin la mare i que es pressionarà per saber què passa amb aquest cas. "S'agraeix i es demostra que hi ha esportistes que fan les coses de cor", diu Frank. "M'alegra moltíssim que aquests jugadors m'hagin ajudat d'aquesta manera i sense adonar-se'n. Estem molt feliços. Sembla que el moment que Yuyee surti de la presó està cada cop més a prop".
SHARE

About ÀgilServis