Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Home » » Dormir del costat esquerra té GRANS beneficis per a la salut.

Dormir del costat esquerra té GRANS beneficis per a la salut.

Written By ÀgilServis on dimecres, 27 de gener del 2016 | de gener 27, 2016

Dormir del costat esquerra té 
GRANS beneficis per a la salut.
5 BENEFICIS DE DORMIR DEL COSTAT ESQUERRE
  1) Per a afavorir el correcte drenatge limfàtic El doctor John Doulliard explica en el seu article de The Journal of Clinical Gastroenterology, que dormir del costat esquerre és anar amb el natural. És per aquí per on drenem, per on la limfa transporta importants elements com les proteïnes, glucosa, metabòlics i aquests elements que han de filtrar-se pels nòduls limfàtics i que han de ser conduïts cap a la part esquerra. 
 2) Per raons anatòmiques Anatòmicament nostre pàncrees i l'estómac es troben del nostre costat esquerra. D'aquesta forma si dormim del costat esquerre ajudarem a una millor digestió, ja que és una manera de canalitzar millor els sucs gàstrics, a més afavoreix que els enzims del pancreàtics siguin més fàcilment secretades. 
 3) Pel bé del nostre cor L'estudi també revela que el 80% del nostre cor es troba del costat esquerra del nostre cos, així que amb el simple fet de dormir d'aquest costat afavorim la seva millor salut. D'altra banda cal tenir en compte que l'aorta surt del nostre cor fent una forma arquejada cap al costat esquerre per arribar fins a l'abdomen. De tal manera que al dormir del costat esquerre nostre cor bombejarà d'una manera més senzilla. 
 4) Millorar la digestió Si ets dels que pren una migdiada, sobretot després de dinar, et recomanem que les facis i tractis de dormir del costat esquerre, això ajudarà a que tinguis una millor digestió. Això també ajudarà a que com t'aixequis no et sentis cansat i sense dolor de la teva estómac. D'ara en endavant recorda molt aquest benefici a l'hora de prendre migdiades. 
 5) Per salut del nostre melsa La melsa és essencial en la digestió i en el sistema immunitari, el qual també es troba del nostre costat esquerra.
SHARE

About ÀgilServis