Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Home » » 50e Anniversari - Kipps Agramunt

50e Anniversari - Kipps Agramunt

Written By ÀgilServis on dimecres, 24 de juliol del 2019 | de juliol 24, 2019

50e Anniversari - Kipps Agramunt

Kipps Agramunt.

Aquest complex d'oci nocturn va néixer l'any 1987 però l'embrió del que després es va convertir en Wai-kiki es remunta diverses dècades enrere ja que als anys 60, quan es va crear una estació de servei a l'entrada d'Agramunt, s'hi va afegir un bar, un restaurant i al 66 una pista de ball d'estiu que congregava els concerts més innovadors de l'època.

 Al 69 s'hi va inaugurar la discoteca KIPPS i als 70, la localitat de l'Urgell es va situar a l'avantguarda amb la celebració de concerts, festes i també Carnavals que eren molt multitudinaris.

Tot plegat va portar a la construcció d'un hotel i es va renovar la cafeteria i la decoració. Als 80 però, un incendi va destruir les instal·lacions que malgrat tot, al cap de poc van ser reconstruïdes i s'hi van afegir nous serveis com la sala Eden, un concepte importat dels Estats Units. Llavors, per renovar l'interès del públic es va pensar en la idea de fer una discoteca a l'aire lliure aprofitant les piscines a l'aire lliure annexes a KIPPS: d'aquesta manera, el 86 va néixer l'embrió del que l'any següent es converteix en Wai-kiki.


SHARE

About ÀgilServis